آیا شما به دنبال انتقال سایت وردپرس خود به یک میزبان جدید و یا سرور های مختلف هستید؟ بزرگترین خطر در هنگام انتقال یک وب سایت به سرور جدید از  دست دادن داده ها و خرابی بالقوه است. در این راهنمای گام به گام، ما به شما نشان میدهیم که چگونه به درستی سایت وردپرس خود را به یک میزبان جدید بدون از کار افتادگی انتقال دهید.

انتقال سایت وردپرس

انتقال سایت

توجه: قبل از شروع، ما می خواهیم به شما یادآوری کنیم که بسیاری از شرکت های میزبانی وب وردپرس ارائه خدمات مهاجرت رایگان را در اختیار قرار میدهند. اما برای بعضی باید یک هزینه کوچک پرداخت کنید.

مرحله 1: انتخاب میزبان جدید وردپرس

اگر شما با یک میزبان وب آهسته کار میکنید حتی برای بهینه سازی سایت شما زیان آور است پس زمان حرکت سایت وردپرس  به یک انتخاب میزبان جدید وردپرس است که بتواند ترافیک در حال رشد شما را اداره کند.
هنگامی که به دنبال یک انتخاب میزبان جدید وردپرس برای خود میگردید به مسئله سرعت دقت کنید زیرا انتقال دوباره آن کار سختی است.
در اینجا که توصیه می کنیم:

اگر شما به دنبال برای سرور های اختصاصی، پس توصیه می کنیم  از میزبانی InMotion استفاده کنید.این سرور دارای  پشتیبانی شگفت انگیز است.
پس از خرید هاست جدید نصب وردپرس را انجام دهید.ما در مرحله بعدی انجام این کار را بیان میکنیم.در حال حاضر، حساب میزبان وب جدید خود را باید به طور کامل خالی کنید و هیچ فایل و یا پوشه در دایرکتوری اصلی خود باقی نگذارید.

مرحله 2: کپی برداری برای مهاجرت آسان

اولین چیزی که شما باید انجام دهید نصب و فعال سازی پلاگین نسخه برداری رایگان در وب سایت که شما می خواهید به حرکت کنید است.
نسخه برداری یک افزونه رایگان که ما به شدت توصیه می کنیم.ما در گذشته در مورد نحوه استفاده از نسخه برداری برای حرکت سایت وردپرس خود به یک نام دامنه جدید بدون از دست دادن رتبه بندی  در جستجوگرها صحبت کردیم.
بعد از نصب و فعال کردن کپی سایت  به قسمت Duplicator » Packages در ناحیه مدیریتی سایت وردپرس خود بروید.

سپس در سمت راست گوشه گزینه ی Create New را فشار دهید.

 کپی برداری برای مهاجرت آسان در وردپرس

کپی برداری برای مهاجرت آسان 1

سپس به مرحله بعدی بروید و کار را ادامه دهید.

کپی برداری برای مهاجرت آسان در وردپرس

کپی برداری برای مهاجرت آسان 2

نتایج اسکن خود را بررسی کنید (همه چیز باید بگویید “خوب”)، و سپس کلیک بر روی دکمه ساخت کلیک کنید. این فرایند ممکن است چند دقیقه طول بکشد.

کپی برداری برای مهاجرت آسان در وردپرس

کپی برداری برای مهاجرت آسان3

هنگامی که این فرایند کامل شد، شما نیاز به کلیک بر روی هر دو گزینه دارید ابتدا بر روی Installer سپس بر روی Archive کلیک کنید.

کپی برداری برای مهاجرت آسان در وردپرس

کپی برداری برای مهاجرت آسان4

فایل آرشیو یک کپی از سایت شما است و مراحل نصب برای شما به طور خودکار انجام میشود.

مرحله 3: وارد کردن سایت وردپرس خود به میزبان جدید 

حالا که شما هر دو فایل  آرشیو و نصب فایل های دانلود شده را دارید گام بعدی این است به آنها را به میزبان جدید خود انتفال دهید.
شما می توانید این را با اتصال به میزبان وب جدید خود را با استفاده از FTP انجام دهید.
توجه: در هنگام راه اندازی سرویس گیرنده FTP  برای اتصال به میزبان وب جدید خود، در نظر داشته باشید که نام دامنه خود را هنوز هم به میزبان وب قدیمی خود نگه دارید. این بدان معناست که شما باید  آدرس IP میزبان جدید خود را به جای دامنه خود وارد کنید.
با استفاده از سرویس گیرنده FTP خود هر دو فایل installer.php و آرشیو خود را به دایرکتوری ریشه وب سایت خود آپلود کنید.
گام 4: تغییر فایل میزبان برای جلوگیری از خرابی

هنگامی که شما هر دو فایل به میزبان جدید خود را آپلود کرده اید، شما نیاز به دسترسی به فایل installer.php در یک مرورگر دارید
فایل را می توان با استفاده از یک URL مثل این دید:
http://www.example.com/installer.php
با این حال، مشکل این است که این URL شما  میزبان وب سایت قدیمی است و شما یک خطای 404 را دریافت کنید. دلیل این است که نام دامنه خود را هنوز هم به میزبان وب های قدیمی داده اید.

 

پیدا کردن آدرس میزبان جدید در وردپرس

پیدا کردن آدرس میزبان جدید

 

فایل میزبان نقشه نام دامنه به آدرس IP خاص است. در این مرحله، ما به شما  چگونه به اضافه کردن یک ورودی برای نام دامنه خود در فایل میزبان را نشان می دهیم به طوری که آن را به میزبان جدید شما اشاره کند، اما تنها زمانی که با استفاده از کامپیوتر خودتان  وارد میشوید
ساخت این تغییرات به شما اجازه دسترسی به فایل ها بر روی میزبان جدید را میدهد، در حالی که بقیه جهان هنوز هم دسترسی به سایت س را از میزبان قدیمی دارند.
اولین چیزی که شما باید انجام دهید این است که پیدا کردن آدرس IP  میزبان جدید  وب سرور خوداست. برای پیدا کردن این کار، شما نیاز به ورود به داشبورد سی پنل خود و کلیک بر روی گسترش آمار لینک در نوار کناری سمت چپ دارید. این نوار کناری گسترش به شما اطلاعات در مورد وضعیت سرور خود را نشان میدهد.

در مرحله بعد، کاربران ویندوز نیاز به رفتن به برنامه »همه برنامه ها» لوازم جانبی، کلیک راست بر روی دفترچه یادداشت و به عنوان مدیر اجرای را انتخاب کنید. اعلانی ویندوز UAC ظاهر خواهد شد، و شما نیاز به کلیک بر روی بله برای راه اندازی دفترچه یادداشت با دسترسی مدیر ئارید.
بر روی صفحه نمایش دفترچه یادداشت، به فایل »گسترش و سپس به C بروید: \ ویندوز \ system32 \ رانندگان \ غیره. فایل میزبان را انتخاب کنید و آن را باز کنید.
کاربران مک نیاز به باز کردن برنامه ترمینال  دارید و این دستور را وارد کنید برای ویرایش فایل میزبان:
کد: sudo نانو / خصوصی / و غیره / میزبان
برای هر دو کاربران ویندوز و مک، در پایین فایل میزبان، آدرس IP شما کپی شده را وارد کنید و پس از آن نام دامنه خود را وارد کنید. مثل این:
192.168.1.22 www.example.com

مرحله 5: آغاز فرایند نسخه برداری مهاجرت

حالا ما آماده اجرای برنامه نصب شده هستیم. هدایت به این آدرس در پنجره مرورگر خود را، به جای example.com با نام دامنه شما:
http://www.example.com/installer.php
اگر شما  یک پایگاه داده در میزبان جدید  خود ایجاد کنید.

آغاز فرایند نسخه برداری مهاجرت در وردپرس

آغاز فرایند نسخه برداری مهاجرت1

اگر در پایگاه داده نصب صورت نگیرد.پس از آن ارزش وارد شده در بالا را چک کنید و مطمئن شوید که آنها درست باشد.
هنگامی که شما با موفقیت به پایگاه داده خود متصل شدید، در پایین حرکت به خواندن هشدارها و اطلاعیه ها و بررسی جعبه تایید شما را خوانده ام کلیک کنید. سپس بر روی دکمه اجرای استقرار کلیک کنید.

آغاز فرایند نسخه برداری مهاجرت در وردپرس

آغاز فرایند نسخه برداری مهاجرت2

اکنون نصب پایگاه داده را کلیک کنید. این فرایند ممکن است چند دقیقه طول بکشد، بنابراین تب را باز نگه دارید.
در مرحله 2 از نصب، از شما خواسته شود  از درستس  URL قدیمی و جدید اطمینان حاصل کنید که آن  دقیق است Run را کلیک کنید به روز رسانی برای به روز رسانی آدرس خود را انجام دهید

 

آغاز فرایند نسخه برداری مهاجرت در وردپرس

آغاز فرایند نسخه برداری مهاجرت 3

مرحله 6: به روز رسانی دامنه شما

در این نقطه، شما یک کپی کامل از پایگاه داده و فایل های وردپرس خود بر روی سرور میزبانی جدید خود  ایجاد کرده اید. اما دامنه خود را هنوز هم به حساب میزبانی وب قدیمی خود را اشاره می کند.
برای به روز رسانی دامنه خود، شما نیاز به تبدیل سرورهای DNS خود دارید.این تضمین می کند که کاربران خود را به محل جدید وب سایت خود در زمانی که آنها دامنه خود را  در مرورگر تایپ میکنند میبرد
ا.
شما خواهید اطلاعات nameserver از میزبان وب جدید شما نیاز دارند. این است که معمولا  URL هایی شبیه به این:
ns1.hostname.com
ns2.hostname.com

 

به روز رسانی دامنه در وردپرس

به روز رسانی دامنه 1

در صفحه بعد، بر روی نام دامنه خود کلیک کنید. شما خواهید جزئیات دامنه خود را همراه با سرورهای نام خود را ببینید. شما نیاز به کلیک بر روی لینک مدیریت تحت سرورها دارید.

به روزرسانی دامنه در وردپرس

به روزرسانی دامنه 2

در صفحه بعد، شما یک لینک برای ورود به سرورهای سفارشی را مشاهده میکنید. با کلیک بر روی لینک یک فرم که در آن شما می توانید نام سرورهای DNS سفارشی خود را وارد کنید را باز کنید.

 

به روزرسانی دامنه در وردپرس

به روزرسانی دامنه 3

 

تغییرات را ذخیره کنید.
شما با موفقیت سرورهای تغییر دادید. 48 ساعت برای انتشار برای همه کاربران زمان نیاز است.
امیدواریم که این مقاله به شما در انتقال سایت وردپرس به یک میزبان جدید و یا سرور بدون هیچ خرابی کمک کرده باشدو برای مشاهده مقالات بیشتر در طراحی قالب وردپرس به https://www.on5.ir مراجعه کنید.

آنفایو مرجع مقالات تخصصی طراحی قالب وردپرس

نظر خود را بگذارید

-- بارگیری کد امنیتی --