در طراحی قالب وردپرس، هنگامی که یک پست یا نظر را حذف میکنید، آن به سطل زباله می رود. به طور پیش فرض، سطل آشغال پست ها و نظرات در پایگاه داده خود را به مدت ۳۰ روز  باقی می ماند تا در صورت نیاز اطلاعات را بازیابی کنید. پس از ۳۰ روز، وردپرس به طور خودکار تمام محتوای سطل زباله به طور دائم حذف میکند در این مقاله، به نشان می دهد که چگونه حذف خودکار مطالب را از سطل آشغال کنسل کنیم.

disablewptrash

سطل زباله در وردپرس چیست؟

هنگامی که شما یک پست، صفحه، و یا یک نظر در طراحی قالب وردپرس را حذف کنید، آن ها به عنوان سطل زباله مشخص شده اند.

سطل زباله در وردپرس

سطل زباله در وردپرس

شما می توانید پست ها یا نظرات در سطل آشغال را با کلیک بر روی لینک های زباله در هنگام مشاهده پست ها، صفحات، و یا نظرات ببینید.
به طور پیش فرض، این آیتم ها  به مدت ۳۰ روز باقی می ماند. پس از آن، وردپرس به طور خودکار آنها به طور دائم حذف میکند
شما میتوانید این فرآیند خودکار را مدیریت کنید.

deletetrash

خالی کردن سطل آشغال

توقف وردپرس از تخلیه سطل زباله به صورت خودکار

آیا شما میخواهید حذف خودکار تخلیه سطل آشغال را کنسل کنید؟
نگران نباشید، کد زیر را در فایل functions.php یا پوسته وردپرس خود و یا یک پلاگین مخصوص سایت اضافه کنید.

function wpb_remove_schedule_delete() { remove_action( 'wp_scheduled_delete', 'wp_scheduled_delete' ); } add_action( 'init', 'wpb_remove_schedule_delete' );

این کد به سادگی  عمل حذف آیتم های موجود در سطل زباله وقتی که زمان خود ۳۰ روز تمام میشود را لغو میکند.
حالا زمانی که شما یک آیتم را به سطل زباله ارسال میکنید تا زماتی که شما به سراغ آن نروید در سطل زباله باقی میماندو

تغییر زمان خالی کردن سطل زباله در وردپرس

همانطور که قبلا گفتیم، وردپرس سطل زباله را به طور خودکار پس از ۳۰ روز تخلیه میکتد. شما می توانید این را به هر تعداد از روز شما می خواهید تغییر دهید.
نگران نباشید، کد زیر را در فایل wp-config.php خود را درست قبل از خط که می گوید ‘That’s all, stop editing! Happy blogging.’ کپی کنید.

<pre>define('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);
</pre>
&nbsp;

شما میتوانید از ۷ روز تا هر زمانی که میخواهید این عدد را تغییر دهید.

غیرفعال کردن ویژگی های زباله در طراحی قالب وردپرس

ما به شما توصیه نمیکنیم ویژگی های سطل زباله در طراحی قالب وردپرس را غیرفعال کنید این از ویژگی های بزرگ به حساب میآید هنگامی که شما به طور تصادفی یک پست، صفحه، و یا یک نظر حذف شده است.
با این حال، اگر شما واقعا احساس می کنید که شما این قابلیت لازم ندارید، و شما ترجیح می دهند حذف آن به طور دائم، و سپس در اینجا چیزی است که شما باید انجام دهید.
نگران نباشید، این خط از کد را در فایل wp-config.php خود را درست قبل از خط که می گوید ‘That’s all, stop editing! Happy blogging وارد کنید.

<pre>define('EMPTY_TRASH_DAYS', 0);
</pre>
&nbsp;

اضافه کردن این خط باعث خواهد شدویژگی سطل زباله در طراحی قالب وردپرس به طور کامل غیر فعال کنید. در پست های خود و صفحات، انواع پست سفارشی، و صفحات نظرات، شما خواهید دید شما میتوانید به طور دائم به جای انتقال به سطل زباله آن را حذف کنید.

غیر فعال کردن سطل زباله در وردپرس

غیر فعال کردن سطل زباله

ما امیدواریم این مفاله به شما در مدیریت سطل زباله شما در طراحی قالب وردپرس کمک کرده باشد.برای مشاهده مقالات بیشتر درباره طراحی قالب وردپرس به http://www.on5.ir/ مراجعه نمایید.

آنفایو  مرجع مقالات تخصصی  طراحی قالب وردپرس